ESKÜVŐ FOTÓZÁS

A szerelem jelenlétében mindig történik valami. Egy olyan nyelvezet, melyet csak az a két ember érthet, akik részesei e csodának és közösen élik meg egymás pillanatait. Ezek a pillanatok azonban gyakran láthatatlanok maradnak, pedig a visszaemlékezés emberi létünk kulcspontja. Ne hagyd, hogy ezek a pillanatok eltünjenek, tartsd közel magadhoz, örökre!
​​Hatalmas kiváltság az én munkám: Megragadhatom a pillanatot, az érzelmeket és azt a szeretetet, melyet a párok éreznek egymás és családjuk iránt, valamint azt a nagyszerü érzést, mikor barátaik végigkísérik öket a nagy napon. Célom nem csupán a tökéletes képek készítése, sokkal inkább az, hogy a Pár minden percét élvezze a fotózásnak, és a következö generációk is ámulva tekinthessenek a boldog pillanatokra.
Az alábbi csodás esküvői történetek a teljesség igénye nélkül lettek kiválasztva.
Kedves Jegyespárok!
Nagy örömömre szolgál, hogy ennyien felkerestetek és bizalmat szavaztatok a munkám iránt. A 2024-es évben egész napos esküvő fotózásra már csak júliusban és szeptemberben vannak szabad hétvégéim, így érdemes mielőbb árajánlatot kérni!
Természetesen, a hétköznap esedékes kisebb létszámú, családias esküvőkre (legfeljebb 4 óra időtartam) továbbra is van lehetőségetek foglalni!
Kérlek, vegyétek figyelembe a fenti információkat, mikor árajánlatot szeretnétek kérni.
Köszönettel: Tamás
Flóra & Dani

Flóra & Dani

Dóri & Peti

Dóri & Peti

Gerda & Sándor

Évi & Attila

Orsi & István

Orsi & István

Kinga & Bálint

Kinga & Bálint

Dóra & Miklós
Dóra & Miklós
Kata & Gábor (Wedding Highlights)

Kata & Gábor

Niki & Dávid

Dia & Drágán

Katrijn & Norbert

Réka & Dániel

Boglárka & Péter

Fruzsi & Jani

F & P

Cinti & Geri

Cinti & Geri

Zsani & Csabi

Zsani & Csabi

Ide hamarosan újabb képgaléria kerül... :)

Tekintsd meg a további galériákat is:

Back to Top