CSALÁDI PILLANATOK

Esküvök, és párok fotózása mellett nagy kedvencem a családi pillanatok megörökítése. Egy új jövevény érkezése mindig örömteli esemény, hiszen nem csak eröt, de egyben reményt is ad. A csöppségek hamar felcseperednek, így jó ha néha készül néhány fénykép. Ahhoz, hogy segítsem a döntést, álljon itt pár jótanács.
Mindig nagy odafigyeléssel készülök a közelgö fotózásokra, rugalmasan megtervezve a fotózás helyszínét, idejét. Természetkedvelö vagyok, így alapvetöen kinti helyszíneket keresek a képek elkészítésére. A természetes fények, a kora nyári napsugarak vagy netalán az öszi falevelek mindig is kimeríthetetlen tárházát biztosítják a jó fotóknak.
​​A kisebb gyerköcök esetén azonban otthoni fotózást szoktam javasolni, így egy kényelmes és mindenképp otthonos környezetet tudunk biztosítani a picúr számára. Újszülött  babákat 2-14 naposan, míg nagyobb gyermekeknél 4-6 hónaposan tudom javasolni a fotók elkészítését.
Fontos megjegyeznem, hogy szinte minden esetben természetes fényekkel dolgozom, ezzel is ügyelve a gyermekek szeme világára és nyugalmára. Ennyit röviden, ha több mindent szeretnél tudni a fotózás menetéröl, írj az elérhetöségek egyikére, vagy kérj mielőbb árajánlatot.

Kata & Gábor (Babavárós)

Merkl család (Babavárós és családi képek)

Bognár Oszkár és családja

Oszkár és családja

Bertoldka (1 éves) családi fotózás

Bertoldka (1 éves)

A Csipak család

F. & P. jegyes és kismama fotózás

Bea & Peti babavárás

Magyar család babavárós képei

Tekintsd meg a további galériákat is:

Back to Top