Helyileg hol találunk meg? Merre fotózol?
Születésem óta Szekszárdon élek, elsősorban Tolna és Baranya megyékben dolgozom a leggyakrabban. De természetesen az ország távolabbi pontjaira is szívesen utazom.

Egyedül készíted a képeket vagy van segítséged?
A fotózást és annak utómunkálatait egymagam végzem, de bizonyos esetekben ha felmerül az igény, akkor viszek magammal segítséget.

Hogyan írnád le a stílusod?
Természetes, érzelmekkel teli és vidám. Színek terén a barnás-sárgás árnyalatokat kedvelem, kerülve a mesterséges fényeket. Mindig törekszem a nem beállított, egyedi képek elkészítésére, mindeközben folyamatosan kommunikálok a fotóalannyal.
Ha pedig marketing vagy reklám célú fotózásról van szó, igyekszem a megrendelő igényeihez a tőlem elvárható legprecízebben alkalmazkodni, hogy az elkészült képanyag párhuzamos legyen a cég portfóliójával.

Hogyan zajlik Veled egy fotózás?
Első alkalommal meghallgatom az elképzeléseket, melyre a legjobb lehetőség egy személyes találkozó. Együtt megtervezzük a fényképezés menetét, emellett pedig néhány jó tanáccsal is szolgálok. A fotózás során a közvetlen, barátias hangulatra törekszem, melynek kulcsa a bizalom. Nyitott vagyok és rugalmas, így biztosan mindenkivel közös nevezőre fogunk jutni.

Milyen eszközparkkal rendelkezel?
Haladó kategóriájú tükörreflexes gépekkel és nagy fényerejű objektívekkel dolgozom, hogy minden körülmények között jó képek készülhessenek. Nem megfelelő fényviszonyok esetén vakukkal, lámpákkal derítek. Drónom nincs és egyelőre nem is szeretnék, igyekszem a földön járni... :)

„Rólam lehetetlen jó képet készíteni.” 
Ez a mondat a fotózások elején igen gyakran elhangzik. A tőlem elvárható legnagyobb profizmussal készítem a fotókat és végzem azok utómunkálatait, így a végeredmény még sosem okozott csalódást.

Nyers képek?
A nyers képek átadása nem képezi részét egyetlen fotózási csomagnak sem. Ezzel összetörnénk a varázst, másrészt a RAW (nyers) formátum csupán egy adatfájl és nem kép. Egy fotó vagy fotósorozat, a fotós saját keze által hozzáadott utómunka stílusával válik csak igazán egyedivé.

Videót vagy kisfilmet is készítesz?
Korábban voltak próbálkozásaim, de ez egy külön szakma, így maradok inkább 100%-ban fotós. De nagyon szívesen ajánlok profi cinematográfus szolgáltatókat, minden típusú eseményre.

Hogyan vehetjük fel Veled a kapcsolatot?
A Kapcsolat menüpontra kattintva megjelenik egy űrlap. Ennek részletes és pontos adatokkal való kitöltése után már fel tudom venni a kapcsolatot az ügyfelekkel. Emellett az info@tamasbrandt.hu email címen vagy a Facebook oldalamon vagyok elérhető.
Back to Top