Tamas Brandt Photo
ÉRZELEM | ELEGANCIA | MINŐSÉG
    Portfólió-, és portré
Görgess le a folytatáshoz...

Egyedi portrék, egyedi kivitelben... Hiszem, hogy mindenkiben ott van az a plusz, amin egy átlagszemlélő könnyen átsiklik. És bár többnyire párokat szoktam fényképezni, egyik nagy kedvencem marad továbbra is az egyedi portrék készítése…
Az a feladatom, hogy ha ránéznek a sorozatodra, azt mondják:

"Igen, ez Te vagy!"

A fotózásokat elsősorban a szabadba tervezem, hiszen mi sem jobb "háttér", mint az évszak színei. Nyári napsütés, őszi falevelek… Ezek mind szükségesek ahhoz, hogy hangulatos képek készülhessenek. Természetesen vannak olyan kérések is, mikor a kültéri helyszín nem megoldható, erre is van megoldás: Ugyanúgy várom jelentkezésed igényesen felszerelt stúdiómba, ahol több háttér és megvilágítás mellett készíthetjük el sorozatodat.

  A képeket a Te igényeid szerint készítem el, de az én stílusomban. Az én célom nem egyszerűen beállítani egy pózba, sokkal inkább mosolyt csalni az arcodra, vagy akár egy belsőséges érzés előcsalogatása, hogy az a fotó olyan legyen, amit Te megálmodtál.

Egy szó mint száz, ha meglepnéd a párod valami egyedivel, vagy ha szeretnéd kipróbálni Magad a kamera előtt… Görgess lejjebb, tekintsd meg folyamatosan bővülő galériámat és kérj mihamarabb ajánlatot!