Tamas Brandt Photo
ÉRZELEM | ELEGANCIA | MINŐSÉG
  Jegyes-, és Páros fotózás 
Görgess le a folytatáshoz...

"...E-session vagy Love session?..."

Sokan felteszik a kérdést, hogy mi a különbség vagy egyáltalán mi micsoda? Kezdjük először a jegyes fotókkal...

E-sessionnek, teljes nevén Engagement-sessionek nevezik az esküvőt megelőző, de eljegyzés utáni fotósorozatot. Mi nevezzük nevén, jegyes fotóknak, ha már magyarul beszélünk. :)
Leendő párjaimnak szinte minden esetben javaslom ezen fotók elkészítését. Olyannyira ajánlani szoktam, hogy a 2016-ban válaszható esküvői csomagok nagy részéhez ajándékként adom ezt a fotózást, ezzel is elősegítve, hogy a nagy napon már rutinosan, barátiasan készülhessenek életetek egyik legmeghatározóbb fotói.


​Természetesen a szerelem nem esküvővel, és nem eljegyzéssel kezdődik. Így azoknak is szól a felhívás, akik szerelmüket szeretnék képek formájában megörökíteni. Ezt nevezzük Love Sessionnek, vagyis Szerelmes fotóknak.
A fotózás mind a két esetben egy általatok választott helyszínen és évszakban történik, a Ti igényeitekhez alkalmazkodva az én stílusommal kiegészítve. :)

Tekintsétek meg a folyamatosan bővülő galériámat, ha pedig kedvet kaptatok egy kellemes délutánt eltölteni egy fotózás keretében, ne habozzatok, kérjetek mielőbb árajánlatot!