Tamas Brandt Photo
ÉRZELEM | ELEGANCIA | MINŐSÉG
ESKÜVŐ
GÖRGESS A FOLYTATÁSHOZ

A nagy napot megörökíteni nem csak kihívás, de bensőséges feladat. Ezért első körben azt kell kérjem, hogy tegeződjünk, ezzel is egy lépést téve a barátias viszony felé. :)

Érzelmek, szeretet, család, gyönyörű ruhák, még gyönyörűbb díszletek, elegancia, gondtalan öröm és tánc hajnalig. Ezek a jó esküvő ismérvei. Ebből a felsorolásból már csak egy valami hiányzik... a jó fotós. Valószínűleg azért kerestél fel, mert épp e jeles napra kerestek fényképészt.
A sok ajánlat, a rengeteg extra közül nehéz választani... Fontos tudni, hogy a jó esküvő fotóst nem árakban, vagy táblázatokban fogjátok megtalálni, hanem képekben és minőségben. A jó fotós ismérvei, hogy a minőségi szolgáltatás mellett olyan közvetlen viszonyt ápol a párral, mintha csak a család tagja lenne. ​Átélni és átérezni, ez a legfontosabb.

A választás nem könnyű, de egy dolog, ami lényeges: 

Ilyennek képzeled-e el az esküvői képeidet?

Minden fotósnak megvan a saját stílusa. Ez határozza meg Őt, és a képeit is. Mikor megtekinted a galériámat, egyidejűleg képzeld el a Ti esküvőtöket és lásd magad előtt a fotóalbumot, melyben a Ti képeitek lesznek. Képzeld el a helyszínt, a fényeket és a hozzáadott stílust. Az én stílusom! Ha mindez egyezik, akkor találtál igazán Rám.

Bizonytalan vagy, netalán sok kérdésed van? Kérjetek személyes találkozót, üljünk le egy tea mellé és beszéljük meg a részleteket. Vagy egyszerűen kérj árajánlatot, vagy kérdéseidet tedd fel a megadott elérhetőségek egyikén.

Ajánlatot pedig itt kérhetsz: KATTINTS.​​


Sajnálom! A galéria jelenleg feltöltés alatt, kérlek nézz vissza később....