Tamas Brandt Photo
ÉRZELEM | ELEGANCIA | MINŐSÉG
Családi & Babafotó
Görgess le a folytatáshoz...

   Családok, amelyeket mi sem jellemezhet jobban, mint az összetartás és a szeretet. Ha egy új tünemény érkezik, az mindig nagy öröm és a nagy örömöt érdemes fényképbe foglalni. Hiszen a csöppség gyorsan növekszik, minden pillanat számít...

Az esküvők, és párok fotózása mellett nagy kedvencem a családok fotózása. Az őszinte pillanatok, a gyermeki mosolyok mind olyan megfoghatatlan pillanatok melyeket egy ügyes kezű fotós elkaphat, és minőségi fénykép formájába önthet.

Mindig nagy odafigyeléssel készülök a közelgő fotózásokra, rugalmasan megtervezve a fotózás helyszínét, idejét. Nagyobb gyermekek esetében szinte minden esetben szabadba tervezem a fotózást, hiszen ott tudnak igazán felszabadultan kibontakozni. A természetes fények, a kora nyári napsugarak vagy netalán az őszi falevelek mindig is kimeríthetetlen tárházát biztosítják a jó fotóknak.

A kisebb babák esetén otthoni fotózást szoktam javasolni, így egy kényelmes és mindenképp otthonos környezetet tudunk biztosítani a csöppség számára. Újszülöttek esetében 2-14 naposan, míg nagyobb gyermekeknél 4-6 hónaposan tudom vállalni a felkérést. Természetesen, van lehetőség stúdió körülmények közötti fényképezésre is, ha nem szeretnétek, hogy a lakást szedjük szét.... :)

Fontos megjegyeznem, hogy szinte minden esetben természetes fényekkel dolgozom, ezzel is a gyermekek szeme világára és nyugalmára. Ennyit röviden, ha több mindent szeretnél tudni a fotózás menetéről, írj az elérhetőségek egyikére, vagy kérj mielőbb árajánlatot.