Tamas Brandt Photo
ÉRZELEM | ELEGANCIA | MINŐSÉG
Családi & Babafotó
Görgess le a folytatáshoz...


​CSALÁDI-, ÉS BABAFOTÓZÁS


Eküvők, és párok fotózása mellett nagy kedvencem a családi pillanatok fotózása. Egy új jövevény érkezése mindig örömteli esemény, hiszen nem csak erőt, de egyben reményt is ad. A csöppségek hamar felcseperednek, így jó ha néha készül néhány fénykép. Ahhoz, hogy segítsem a döntést, álljon itt pár jótanács.

Mindig nagy odafigyeléssel készülök a közelgő fotózásokra, rugalmasan megtervezve a fotózás helyszínét, idejét. Természetkedvelő vagyok, így alapvetően kinti helyszíneket keresek a képek elkészítésére. A természetes fények, a kora nyári napsugarak vagy netalán az őszi falevelek mindig is kimeríthetetlen tárházát biztosítják a jó fotóknak.

​​A kisebb gyerkőcök esetén azonban otthoni fotózást szoktam javasolni, így egy kényelmes és mindenképp otthonos környezetet tudunk biztosítani a picúr számára. Újszülött  babákat 2-14 naposan, míg nagyobb gyermekeknél 4-6 hónaposan tudom javasolni a fotók elkészítését. Természetesen, van lehetőség stúdió körülmények közötti fényképezésre is, ha nem szeretnétek, hogy a lakást alakítsuk mini stúdióvá... :)

Fontos megjegyeznem, hogy szinte minden esetben természetes fényekkel dolgozom, ezzel is ügyelve a gyermekek szeme világára és nyugalmára. Ennyit röviden, ha több mindent szeretnél tudni a fotózás menetéről, írj az elérhetőségek egyikére, vagy kérj mielőbb árajánlatot.Tudj meg többet és kérj ajánlatot!

Köszönöm a bizalmadat, hamarosan jelentkezem az árajánlattal! Üdvözlettel, Tamás