Tamas Brandt Photo
ÉRZELEM | ELEGANCIA | MINŐSÉG
Termék fotózás, Céges portfólió
Görgess a folytatáshoz...


​TERMÉK FOTÓZÁS, CÉGES PORTFÓLIÓ


Minden vállalkozás alapja a megfelelő portfólió. Egy igényes katalógus, egy kreatív fotósorozat vagy esetleg egy profi prezentáció az, ami elősegítheti a kommunikációt a vevő felé.

A termékfotókban nem csak a kihívást látom, hanem a mérhetetlen sok kreativitást és lehetőséget. Minden megrendelésnél igyekszem a Tőlem elvárható, legnagyobb profizmussal elvégezni a megbízást és a vevő igényeit szem előtt tartva, átadni a megrendelt képeket, termékeket.

Elsősorban azon ügyfelek, vállalatok számára szól az ajánlatom, akik a szolgáltatáson belül szeretnék megújítani vállalkozásukat, esetlegesen megvalósítani komplett bemutatkozó anyagukat. Mindezt úgy, hogy teljes mértékben igazodom a megrendelő által támasztott igényeknek, esetlegesen meglévő képanyaghoz.​

Természetesen, az is a munkám részét képezi, hogy a megrendelő stílusához igazodva kitaláljam annak igényeit. Ehhez szükséges minden esetben némi háttér információ és személyes találkozó.

Alapvető szolgáltatások közé tartozik:

  • Portrék (vezetőségi és alkalmazott portrék, csapat és csoportképek)
  • Helyszínbemutatás, Enteriőr (külső-belső fotók, részletek, panoráma)
  • Termékgyártás (fázisok, technológiák, eszközök)
  • Prémium minőségű katalógus + termékfotók


További részletekért kattintson az árajánlat kérése fülre, egyúttal tekintse meg eddigi munkáimat.​​​​Tudj meg többet és kérj ajánlatot!

Köszönöm a bizalmadat, hamarosan jelentkezem az árajánlattal! Üdvözlettel, Tamás